|
Morate biti prijavljeni na portal da biste postali ovdje. Molimo da se prijavite na portal ili ako niste registrirani član kliknite ovdje za registraciju
NooB06 Ruj : 16:15Nije bilo niš u nedjelju. Mmda budem ja u utorak popodne došao pošto je 7.3 već nategnut a u srijedu ćemo vidjeti. I da, znam kako to izgleda i znam da ću dobiti po p...
Matija_V06 Ruj : 14:39Iss koje jugo na moru! Da bar to mogu doživjeti u FIJu.. Pa da Noob i ja gledamo orgulje u Zadru 
perichi06 Ruj : 13:30Zgleda da se od sutra vozi jugo...sutra zagrijavanje...
a srijeda... na aj bok.
Matija_V06 Ruj : 12:49veki, nasao sam čep od jarbola:)
kvek06 Ruj : 12:42...nego, kakva je na kraju bila nedjelja? jel bilo kakvog vjetra?
Matija_V06 Ruj : 08:42Evo jedna arhivska snimka, Bojan u svojim najboljim danima na republičkom takmičenju u slovkanju.. pogledajmo kakva ga je zamka zapala: LINK
Matija_V06 Ruj : 06:48NEMOGU DA KONTROLIRAM!!
perichi06 Ruj : 03:24Epic LOL!!! Huh....subota samo takva...oćemo repriiizuuuu!!!
Mistični06 Ruj : 02:55PA NEMOGU DA KONTROLIRAM OVU ZVER!!!! Looool zakon!!!!
Mistični06 Ruj : 02:55A ovaj jugo...Noob...p
ice of kake!! Taman za 140 i 6 kv! :)) Bar češ vidjeti orgulje i Zadar...
|
 |
|
 |
Agressive jibe
|
|
| perichi | |
perichi  Pridružen: Pet Svi 11 2007, 01:57 Postova: 247 | Evo mladi padawani....jedan brutalan jibe od našeg Čipe dok trenira na Bolu....
CORE_LAN17
Led lomim na jezeru malom, grijan trenirkom i nekakvim šalom nije mi zima, a pasti baš neću, ako i zviznem, stavite me u vreču kre peči me zgrijte ko vreču krumpira i nedajte nikom da me tad dira a leda ću razbit ko nekad u priči nezvao se ja ajsbrejker perići video snimam, fensi sam sav al da sam pao bio bi plav no, pao ja nisam i nisam ni plav ja sam perići, sto posto sam zdrav da sam s perajom zakačio soma bilo bi grdo, bilo bi koma no, somova nema, to samo je bajka al fakat da sam pao, jadna mi majka | | Natrag na vrh | |
| perichi | Pon Tra 12 2010, 06:38 | |
| perichi
| Dakle...brzina...ful
l gas, koljena jako skvrčena, prednja ruka ispružena dok zadnjafull zgrčena. Ne se nagnuti na zadnju nogu koja je sad na suprotnom kraju daske nego vući dasku prednjom nogom, koja je u fusu i nagnut se što više u jedro.... Predobra slika..uuhhhh Naravno da je to jibe u zavjetrinskoj strani Zlatnog rata...najsavršenije mjesto za jibe...a jooojjjjj
Led lomim na jezeru malom, grijan trenirkom i nekakvim šalom nije mi zima, a pasti baš neću, ako i zviznem, stavite me u vreču kre peči me zgrijte ko vreču krumpira i nedajte nikom da me tad dira a leda ću razbit ko nekad u priči nezvao se ja ajsbrejker perići video snimam, fensi sam sav al da sam pao bio bi plav no, pao ja nisam i nisam ni plav ja sam perići, sto posto sam zdrav da sam s perajom zakačio soma bilo bi grdo, bilo bi koma no, somova nema, to samo je bajka al fakat da sam pao, jadna mi majka | | Natrag na vrh | |
| Mistični | Pon Tra 12 2010, 07:08 | |
|
| Pfff...Hrvoje...ma ne...gle...20cv, sunce, prazan Bol. Ijao! Jel to novi JP Slalom pod nogama?!
“The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.” | | Natrag na vrh | |
| perichi | Pon Tra 12 2010, 07:22 | |
| perichi
| Nije nego "molim te ne radi mi to tako brutalno" je pod nogama...
| Mistični | Pon Tra 12 2010, 07:47 | |
|
| Ne, tako se slika zove..a puni naziv je: nemozes mi staviti tu sliku na galeriju dok sam u uredu, a vani pada kiša i zima je.jpg
“The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.” | | Natrag na vrh | |
| perichi | Pon Tra 12 2010, 08:04 | |
| perichi
| to to to...e na postoji niš jače od godišnjeg od 10 dana izvan sezone na Vignju ili Bolu... One Fuerteventure i sl. uopće ne brojim..
| Mistični | Pon Tra 12 2010, 08:22 | |
|
| Da...tak je i meni bilo u listopadu prosle godine na Vignju...navozio sam se punih 25 min u tjedan dana i to u sumrak...
Moderatori:perichi, Mistični, Maja, vinkoDlak, Danči, hrvoje, Matea
|
|